Добродошли у Ивањичке конаке

Ваше парче раја

Ивањички конаци

Ивањички конаци удаљени су 180 км од Београда, а налазе се на само 5 км од центра Ивањице. Опремљени су најсавременијом опремом и намештајем. На услузи имају дванаест лукс апартмана и одвојену кућу као целину, која има пространу дневну собу са камином, комфорно купатило, кухињу, две спаваће собе и велику наткривену терасу са које се пружа предиван поглед ка планинским масивима Јавора и Голије. Мир и тишина учиниће Ваш одмор незаборавним у овом предивном природном анбијенту.

За породичан одмор

У нашим конацима можете наћи мир за Ваш заслужен одмор. Савремени смештај, предивни пејзажи, чист ваздух, домаћа храна, крчма, базен и лежаљке су само део онога што ће Вам одморити тело и душу.

Za aktivan odmor

Ukoliko ste ipak više za aktivan odmor, organizovaćemo Vam planinske šetnje, izlete, vožnju bicikli i motornih kvadova, motornih sanki (u zimskom periodu), obilaske okolnih kulturno-umetničkih znamenitosti i još dosta toga.

За пословне сусрете

Ивањички конаци могу бити и креативни додатак Вашем бизнису. Разликујте се од других и организујте стручне семинаре или скупове, пословне састанке, презентације или прославе на месту које ће Ваше клијенте оставити без даха.

О нама

Изглед конака

Конаци имају дванаест лукс апартмана и одвојену кућу са пространом дневном собом са камином, комфорно купатило и кухињу, две спаваће собе и велику наткривену терасу са које се пружа предиван поглед. Уз крчму је наслоњен летњиковац (120м2), затворен са три стране, који има могућност да гостима пружи организацију разних садржаја: семинари, саветовања, презентације и прославе.

Изглед крчме

У средишту конака налази се Крчма капацитета до 40 места. Изграђена је у етно стилу са циљем да обједини спој традиционалног и модерног. Материјали који доминирају су дрво и цигла, тако да одише посебном топлином, где гости у удобним гарнитурама, које чине посебан кутак крчме, радо проводе време. Крчма је климатизована, поседује камин, бежични Интернет и кабловску телевизију.

Садржаји Ивањичких конака

Обележене стазе за шетњу, ноћна шетња осветљеном стазом до Видиковца, вожња бицикла, квадова, моторних санки, разне спортске активности и базен. Када временски услови нису наклоњени активностима у природи, замену можете наћи у нашој медијатеци која располаже великим бројем књига за децу, белетристиком и двд филмовима за све узрасте.

Za značajna ostvarenja u podizanju turističkih usluga, kao i doprinos razvoju, unapređenju i promociji turizma u Srbiji, 2014. smo dobili prestižno priznanje Turističke organizacije Srbije u kategoriji „Najbolji turisticki objekat za smestaj“.

U saradnji sa studiom Drawing Dot, možete se upoznati sa radovima umetnika koji predstavljaju vrednosti savremene srpske likovne scene.

Utisci gostiju

Dragi gosti, dragi prijatelji,

ukoliko želite da podelite Vaše utiske o boravku u našem konaku, pošaljete nam poruku preko kontakt strane ili ostavite komentar preko Facebook komentara.

Hvala i opet nam dobrodošli.

Прошла сам небројено хотела у земљи и свету и могу да кажем да је смештај и услуга у Ивањичком конаку на врхунском нивоу. Браво! Модерно, чисто, ненаметљива услуга, једноставно – уживање је боравити у вашем конаку. Доћи ћемо поново!
Мила Глинтић
Погледали смо сајт вашег конака, и веома нам се допао! Ваш конак је високе класе и европског квалитета! Са задовољством ћемо Вас рекламирати.
Ивана Петровић
Одушевљен сам Вашим конаком. Смештај, храна и услуге су на високом нивоу, ја бих рекао као нигде у граду. Новогодишња ноћ је чисто лудило! Велики поздрав!
Иван Миловановић

Ваше име (обавезно)

Ваша е-пошта (обавезно)

Ваша порука